Op deze site vind je alle informatie om jouw online bedrijf te starten

Verdienmodellen

Geld verdienen met affiliate marketing

Geld verdienen met affiliate marketing

Geld verdienen met affiliate marketing; hoe werkt het? Met affiliate marketing kun je via speciale links andermans producten promoten. Als iemand een product koopt via jouw link, krijg je een commissie. Hoe hoog deze commissie is, hangt af van het percentage dat je verdient en hoe hoog of laag het aankoopbedrag is. Zeker als je een eigen blog hebt, is affiliate marketing een geweldig verdienmodel. Op deze manier kun je geld verdienen met je blog en je bezoekers gratis content aanbieden.

Website

Om geld te verdienen met affiliate marketing heb je een website nodig. Je kunt affiliatelinks toevoegen aan je eigen blog als je die hebt, maar je kunt ook affiliate websites bouwen die zich richten op specifieke niches. Kies een niche waar je genoeg kennis over hebt, zodat het niet al te veel moeite kost om inhoud op deze site te delen. Het is een investering, maar zeker de moeite waard als je genoeg commissie krijgt via affiliate links. Zorg ervoor dat je tekst SEO-geoptimaliseerd is, anders wordt je artikel niet gevonden in Google.

Geld verdienen met affiliate marketing via Pinterest

Je kunt ook affiliate marketing toepassen op Pinterest. Al is het aan te raden om dit naast je website te doen. Op Pinterest zijn mensen niet in de koopmodus, maar op zoek naar inspiratie. Als je geweldige inhoud op Pinterest hebt en deze kunt gebruiken om mensen naar je blog te leiden, kunnen ze nog steeds worden geïnspireerd om dingen via je blog te kopen.

Ik vind affiliate marketing erg interessant en heb verschillende cursussen op dit gebied gevolgd. Als jij ook meer te weten wil komen over affiliate marketing en extra inkomsten genereren, lees dan gauw verder.

pinterest

Affiliate netwerken

Voordat je geld kunt gaan verdienen met affiliate marketing, moet je je aanmelden bij affiliate netwerken. Bekende affiliate netwerken zijn onder andere: Plug&Pay, PayPro, AWIN, Daisycon en Trade Tracker en Trade Doubler.

Cursussen om te leren hoe je geld verdient met affiliate marketing

  • Succes met affiliate marketing. Dit is een goede beginnerscursus zodat jij als nieuwe affiliate goed van start kunt gaan. In vier modules leer je alles over affiliate marketing. Deze cursus is een van de goedkoopste en met de code succesmetaffiliatemarketing10 krijg je ook nog eens 10% korting op je aankoop.
  • Super Affiliate Cursus. Deze cursus is ook een mega waardevol om te volgen. Jennifer neemt je mee in de wondere wereld van affiliate marketing, zodat jij weet welke merken jouw droommerken zijn om mee samen te werken. Daarnaast kun je bij haar ook The Affiliate Playground volgen. Deze cursus is echt next level, waarin je álles leert over alle aspecten van affiliate marketing. Deze cursus is zeker een aanrader als je serieus aan de slag wilt gaan. Als kers op de taart krijg je bij The Affiliate Playground ook haar Super Affiliate cursus cadeau.
  • The Affiliate Roadmap. De Affiliate Roadmap is een hele uitgebreide cursus waarbij je ook werkboeken krijgt om jouw eigen plan uit te schrijven. Daarnaast krijg je standaard templates om jouw blogs te schrijven. Je leert onder andere over hoe je affiliate marketing inzet zonder eigen website, hoe je goede producten vindt, hoe je kunt opschalen met Google ads en over converterende funnels. Meld je aan voor The Affiliate Roadmap en start met online geld verdienen!

Recommended Articles

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *